Waarom een huis of villa kopen in Denia Spanje

Villa te koop in Denia Spanje

Huizen te koop in Denia Spanje, en waarom je hier zou moeten investeren.

De zon schijnt hier gemiddeld maar liefst 320 dagen per jaar! Er zijn meerdere wandelroutes naar de top, waarvandaan het uitzicht echt prachtig is. Denia verkennen is een waar genot door de levendige en Mediterrane sfeer. Er loopt een 20 kilometer lange kustlijn langs de stad waar voor ieders smaak wel iets te vinden is; van wandelroutes tot beachclubs. En wanneer het te warm wordt in de stad rol je gewoon de heerlijke Middelandse Zee in. Wil je je zoektocht naar villa’s te koop in Denia, Spanje beginnen? Of op zoek naar appartementen te koop in Denia Spanje?Klik hier. De beste combinatie tussen stad en strand!

Denia





Ligging en attracties in Denia: Huis Kopen Denia

Leven in Denia huizen te koop in denia spanje

In het noorden vindt je de uitgestrekte zandstranden die perfect zijn om te zonnebaden, zwemmen en om te wandelen langs de kust. Elk strand heeft de EC-blauwe vlag voor schone zeeën en biedt de nodige voorzieningen. In het zuiden vindt je ruige rosten en inhammen die natuurliefhebbers zeker zullen bewonderen. In deze heldere en schone wateren kun je zwemmen, duiken en vissen.

Er zijn prachtige huizen te koop in Denia, Spanje. Je zoektocht naar woningen in Denia beginnen?Klik Hier

Denia is een vrij grote stad waar een authentieke Spaanse sfeer hangt. De hoofdstraat in Denia biedt tal van cafés en designerwinkels. De faciliteiten zijn uitstekend - een modern ziekenhuis, spa's en twee hoogwaardige golfbanen in de omgeving; La Sella en Oliva Nova. Oliva Nova perfect voor appartementen te koop denia spanje.

Een belangrijk monument in Denia is het 16e-eeuwse kasteel. Deze ligt in het hart van de stad, bovenop een heuvel die een spectaculair uitzicht biedt. Andere bezienswaardigheden in de stad zijn kerken, monumenten, parken en de indrukwekkende sculpturen op de meeste pleinen. Denia heeft een grote en kosmopolitische haven- en jachthaven. Je kunt vanaf daar met veerboot naar de Balearen, inclusief Ibiza en Formentera, voor een dagje weg bijvoorbeeld. Vanuit Denia kun je ook de trein pakken, welke door een schilderachtig landschap via Calpe naar Alicante rijdt. De stad ligt dicht bij de bekende AP-7 snelweg die naar luchthavens van Valencia en Alicante leiden. Klaar om huis kopen Denia?

Leven in Denia

Over het gebied Denia

Zoals in de meeste westerse landen bestaat het onderwijssysteem in de regio uit openbaar (gratis) of privéonderwijs. Kinderen in Spanje zijn wettelijk verplicht om naar school te gaan vanaf de leeftijd van 6 tot 16 jaar oud. Er zijn voornamelijk Spaanse openbare scholen, en een beperkt aantal particuliere Spaanse scholen. Er zijn ook verschillende internationale scholen, deze zijn allemaal particulier. Gezinnen die willen verhuizen naar deze zonnige regio na het kopen van een woning hebben een scala aan opties om uit te kiezen. Elk seizoen van het jaar zijn er verschillende festiviteiten, dus het is bijna onmogelijk om tijdens een bezoek aan Denia te ontkomen aan een religieuze of culturele viering. Deze gaan gepaard met vrije dagen en heel veel gezelligheid! Denia is geschikt voor alle soorten doelgroepen, van jonge gezinnen en oudere mensen, tot diegenen die willen genieten van het nachtleven en een dynamische omgeving.


Els Magazinos Denia

appartementen te koop in javea spanje

Gloednieuw in 2019 en een plek die iedereen zou moeten bezoeken. Els Magazinos biedt 20 gastronomische kraampjes waar u een verscheidenheid aan streetfood kunt proeven van uw favoriete lokale Denia-restaurants. Het draait niet alleen om eten, je hebt ook veel alcoholische en frisdranken om uit te kiezen. Of u nu van ambachtelijke bieren of witte wijn houdt, Thaise curry uw favoriet is of juist traditionele Spaanse tapas, Els Magazinos heeft het allemaal in huis! Je hebt de mogelijkheid een rooftopbar te bezoeken met panoramisch uitzicht op de zee en het kasteel van Denia. Echt een perfecte plek om samen te komen en je avond te laten beginnen. Alles is zo dichtbij het is een kwestie van; kies uw gerecht en drankje en geniet van de avond!





La Sella Golf and Spa

villa te koop denia

La Sella Golf Resort ligt op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Denia. Ontworpen door double Masters-winnaar José María Olazábal. Het beschikt over 27 holes en staat wereldwijd bekend om zijn perfecte spelomstandigheden, het hele jaar door. Het is een breed en gevarieerde golfbaan, omgeven door het natuurpark van El Montgó. Het ontwerp is geschikt voor spelers van elk niveau. Gevestigd op een zeer exclusieve locatie en het grenst aan luxe villa's, appartementen en het 5-sterren Marriot Hotel, bijna allemaal hebben deze een panoramisch uitzicht op de zeehere








Stranden

Villa for sale Denia

Wanneer je een huis koopt in Denia, kun je er gerust van zijn dat de gouden zandstranden nooit ver weg zijn. Met 20 km aan kustlijn heeft Denia de perfecte stranden voor elke behoefte. De kustlijn is verdeeld in twee grote delen en elk deel wordt vergezeld door de adembenemende blauwe Middellandse Zee. Las Rotas ligt ten zuiden van het centrum en Las Marinas ligt in het noorden..


Las Rotas is verbluffend en extreem populair bij honden liefhebbers en wandelaars. Het heeft een meer ruige kustlijn en heeft een keur aan prachtige visrestaurants met een schilderachtig uitzicht. Het is ook een populair snorkel en duik gebied vanwege de overvloed aan interessante baaien. Er zijn zowel villa's als appartementen te koop in Denia die dit allemaal op loopafstand bieden.


Als u houdt van gouden zandstranden dan is Las Marinas de plek voor u. De stranden strekken zich uit zover het oog reikt en zijn populair bij jonge gezinnen omdat de waterstanden relatief ondiep zijn en veilig om te zwemmen. Wanneer u huizen in Denia koopt, heeft u het geluk dit gebied als uw speeltuin te hebben met tientallen restaurants in de buurt die lokaal gevangen visproducten bieden. De perfecte plek om een pauze te nemen van het bouwen van zandkastelen!





levensstijl en huis kopen denia






Wat kunt u verwachten van villa’s die te koop zijn Denia

finca kopen

Wanneer u op zoek bent naar een villa in Denia, kunt u verwachten villa's te vinden met uitzicht op zee en / of op de Montgo met zowel zonsopgang als zonsondergang. Vaak is er de optie van een eigen zwembad en het strand is altijd in de buurt als u zin heeft in iets anders. De prijzen van villa’s die te koop staan in Denia variëren van 125.000 tot 400.000, maar u zult altijd luxe vinden, ongeacht uw prijsklasse.


Onze huizen die te koop staan in Denia zijn gelegen op de perfecte locatie, u bent altijd dicht bij een supermarkt, stranden, restaurants en bars. Of u nu een gezin bent of alleen een woning koopt, u zult perfect gesitueerd zijn om de cultuur en het lokale leven te omarmen.


Door onroerend goed in Denia te bezitten, bent u zeker van sfeer en een luxe levensstijl het hele jaar door omdat Denia een bedrijvige stad is. Het is niet het type stad dat tijdens de winter gesloten is, dus het grootste deel van uw favoriete bars en restaurants zijn het hele jaar geopend..





Appartementen te koop in Denia

huizen te koop in denia spanje

Wanneer u op zoek bent naar appartementen die te koop zijn in Denia, vindt u de perfecte combinatie van karakter en luxe. Of u nu op zoek bent naar appartementen die te koop zijn op loopafstand van het strand of op loopafstand van de golfbaan, bij MNM vinden wij het perfecte appartement voor u in Denia..


Prijzen voor appartementen te koop in Denia kunnen variëren van 100.000 tot 500.000, maar wat uw budget ook is, in Denia bent u altijd verzekerd van charme, een perfecte locatie en een geweldige sfeer. Er zijn vele appartementen in Denia. Sommige appartementen bevinden zich op de begane grond of hoger. Sommigen hebben een gemeenschappelijk zwembad en een tuin en anderen hebben een eigen zwembad.


Door een appartement in Denia te bezitten, heeft u altijd een adembenemend uitzicht dichtbij. De beroemde Montgo lijkt van uiterlijk te veranderen elke keer wanneer u hem ziet, afhankelijk van waar u bent en wat voor weer het is. Het uitzicht vanaf het strand is er één waar je nooit moe van wordt met niets tussen u en de horizon in, afgezien van een paar boten die de lokale haven in varen. Zodra u dichtbij het stadscentrum komt, pronken de schilderachtige zijstraten met het karakter en de geschiedenis van de stad.





Denia Feesten

nederlandse makelaar deniaWanneer u een huis in Denia gaat kopen en het plezier heeft om daar te wonen, kunt u erop rekenen dat de lokale bevolking weet hoe ze een fiesta moeten organiseren. Elk seizoen van het jaar wordt in de hele stad gevierd met vakantie festiviteiten. Sommige vieringen zijn voor bepaalde buurten of gebieden. De meest populaire festiviteiten worden in de hele stad gevierd. Het mooie van de feesten in Denia is dat het een beroep doet op elke doelgroep, van jonge gezinnen tot feestgangers die tot 's avonds laat feesten. Als u op zoek bent naar villa's te koop in Denia, waar u zich ook begeeft, u bevindt zich op loopafstand om deze feesten mee te vieren.


De grootste feesten, de belangrijkste datums om in de agenda te zetten zijn die van 15 tot 19 maart voor 'Fallas', van 6 tot 14 juli voor 'Fiesta Major' en van 13 tot 16 augustus voor 'Moor en christenen '. Deze datums kunnen jaar na jaar variëren, maar ze worden altijd rond een vergelijkbare tijd gevierd. Er zijn nog veel meer feesten die worden gevierd in de stad, lees hier meer over in onze blog over de ‘Denia feesten’. here.





Haven van Denia

makelaara in deniaDe haven van Denia is adembenemend. Naast functioneel is het een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Wanneer u een huis in Denia koopt, bent u op een steenworp afstand van een wandeling langs enorme jachten, leuke bars en restaurants. Voor ieder wat wils. Ook is er een lokale vissershaven die de meerderheid van de lokale restaurants en Barrio de los Pescadores voorziet. Ook wel Baix la Mar genoemd, gekenmerkt door haar bescheiden kleine huisjes waar het een genot is om rond te dwalen en te verdwalen in de smalle straatjes en pleinen, gelegen net achter de haven.


In de haven vindt u ook de veerboot verbinding naar de Balearen, dit omvat Formentera, Palma, Ibiza en San Antonio. De overtocht duurt ongeveer 8 uur naar Palma en het duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten om Formentera te bereiken. Honderden schepen verlaten deze haven elke zomer met een mix aan mensen die willen relaxen, feesten of bezienswaardigheden bekijken.





 

huis kopen denia


MNM - Op zoek naar gevestigde en professionele makelaars die onroerend goed te koop aanbieden in Denia, huizen te koop in denia spanje, ,villa te koop denia, huis kopen denia,appartementen te koop denia spanje, Spanje of omliggende gebieden? Stuur ons een email[email protected]- of bel vandaag op+34-96.6475997