Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 73.

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Denia - Referentie: E8062
24.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht op zee, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 800m2 tot 1870m2. Een buitenkansje!
meer: Bouwgrond te koop Denia ...

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Denia - Referentie: E8066
47.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 1400m2. Een buitenkans.
meer: Bouwgrond te koop Denia ...

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Denia - Referentie: E8065
47.900 €

Percelen in luxe zone. Prachtig zeezicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Perceel van 1870 m2.
meer: Bouwgrond te koop Denia ...

1 slaapkamer Appartement te koop Pego Valley - Referentie: E9380
58.500 €

Pego, APPARTEMENT AAN DE RAND VAN HET CENTRUM met 1 slaapkamer, op ca. 15 min. van het strand gelegen. Een uitstekende ligging, op wandelafstand van restaurants, bars en supermarkt.
meer: Appartement te koop Pego Valley ...

2 slaapkamer Appartement te koop Pego Valley - Referentie: E9361
87.000 €

Pego, APPARTEMENT IN HET CENTRUM met 2 slaapkamers, op ca. 15 min. van het strand gelegen. Een uitstekende ligging, op wandelafstand van restaurants, bars en supermarkt.
meer: Appartement te koop Pego Valley ...