Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 70.

0 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E0001
0 €

Het team van MNM Costa Blanca wenst u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Ramon Roelofs, Marc van Staveren, Maruska Kockova en Mitch van Staveren . MNM Costa Blanca
meer: Villa te koop Denia ...

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Denia - Referentie: E8062
24.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht op zee, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 800m2 tot 1870m2. Een buitenkansje!
meer: Bouwgrond te koop Denia ...

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Denia - Referentie: E8066
47.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 1400m2. Een buitenkans.
meer: Bouwgrond te koop Denia ...

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Denia - Referentie: E8065
47.900 €

Percelen in luxe zone. Prachtig zeezicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Perceel van 1870 m2.
meer: Bouwgrond te koop Denia ...

1 slaapkamer Finca te koop Pego Valley - Referentie: E9199
Van 85000 €
Nu 79.000 €

FINCA in traditionele stijl, in uitstekende zone gelegen, SLECHTS 5 MIN. VAN DE DORPSKERN. Met 1 slaapkamer, 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 badkamers, keuken en grote terrassen. Een attractieve woning midden in de natuur, met mooie elementen en een exterieur om van te genieten!
meer: Finca te koop Pego Valley ...