Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 72.

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Denia - Referentie: E8062
24.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht op zee, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 800m2 tot 1870m2. Een buitenkansje!
meer: Bouwgrond te koop Denia ...

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Denia - Referentie: E8066
47.000 €

Percelen in luxe zone. Prachtig uitzicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Percelen vanaf 1400m2. Een buitenkans.
meer: Bouwgrond te koop Denia ...

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Denia - Referentie: E8065
47.900 €

Percelen in luxe zone. Prachtig zeezicht, op slechts 10 minuten afstand van Denia en haar zandstranden. In deze zone, met luxueuze villa's, bieden wij u een ruime selectie percelen, sommige hellend, andere vlak. Een zone met veel mooie locale flora. Schitterend uitzicht op de bergen en/of op zee. In deze zone treft u alles wat het leven zo aangenaam maakt, voor een zeer vriendelijke prijs. Perceel van 1870 m2.
meer: Bouwgrond te koop Denia ...

1 slaapkamer Finca te koop Pego Valley - Referentie: E9199
Van 85000 €
Nu 79.000 €

FINCA in traditionele stijl, in uitstekende zone gelegen, SLECHTS 5 MIN. VAN DE DORPSKERN. Met 1 slaapkamer, 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 badkamers, keuken en grote terrassen. Een attractieve woning midden in de natuur, met mooie elementen en een exterieur om van te genieten!
meer: Finca te koop Pego Valley ...

0 slaapkamer Bouwgrond te koop Pego Valley - Referentie: E8438
90.000 €

ZEER SPECIALE PRIJS!!! Zone Pego, prachtig perceel van 1000m2, met adembenemend mooi uitzicht en een zeer natuurlijke omgeving. gelegen in de meest actuele zone van Monte Pego, met een moderne infrastructuur, is dit perceel reeds geprepareerd om bebouwd te worden. Het beschikt over een natuurstenen muur aan de onderzijde en een horizontaal platform voor de bouw. De betoverende ligging, met uitzicht over natuurpark "Marjal de Pego'' en de Middellandse zee, is voor fijnproevers. Speciaal aanbod!
meer: Bouwgrond te koop Pego Valley ...