Huis kopen moraira

Bent u op zoek naar makelaars aan de Costa Blanca? Wilt u graag een huis kopen in Javea, Denia of Moraira? Wij bieden een prachtige selectie van Spaanse nieuwbouw woningen, appartementen en villas aan.

Wij van MNM makelaars vertellen u graag meer over Moraira. Deze kustplaats gelegen in de provincie Alicante, is een van de meest charmante kleine steden van de Costa Blanca. Het is een klein dorp aan zee binnen de gemeente Teulada, tussen de dorpen Calpe en Javea. Het ligt op 75 km van de stad Alicante en op slechts 31 km van Benidorm.

Ondanks het feit dat het dorp Moraira de afgelopen jaren behoorlijk is gegroeid, is ze nog altijd zeer bescheiden gebleven. De dorpskern heeft een rijk cultureel erfgoed en heeft enkele geheimen voor bezoekers in de vorm van historische gebouwen, kerken, wachttorens, kastelen en eeuwenoude muren.

De 8 km lange kustlijn is de belangrijkste attractie van deze regio, met 7 prachtige stranden, die opvallen door de kwaliteit van het water en de hoeveelheid aangeboden diensten en faciliteiten. Een goed voorbeeld hiervan is Playa el Portet. De prachtige jachthaven is een andere attractie van dit charmante dorpje aan de kust.

MNM Costa Blanca is u graag van dienst als uw makelaar in Moraira! Wij bieden ook prachtige villa's in Moraira en huizen te koop in Denia of in de regio El Portet en Orba.

3 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie E9687 +Toevoegen aan favorieten 887.000 €

Omgeving Moraira, Cumbre del Sol. Deze imposante MODERNE DESIGN VILLA MET ZEEZICHT, is gelegen in een internationale gemeenschap met een prachtig panoramisch uitzicht. over de zee. De villa is een object dat zeer modern is vormgegeven, met een overzichtelijke indeling en een absoluut hoogwaardige afwerking. Deze villa is beslist een bezichtiging waard; laat u overtuigen van dit meer dan actuele prachtobject met moderne lijnen.

meer: Villa te koop Moraira ...

3 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie E9746 +Toevoegen aan favorieten 895.000 €

Regio Moraira, Benitachell. PANORAMISCH ZEEZICHT, moderne villa, nieuwbouwproject, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa, met een baanbrekend moderne, vanguardistische stijl, wordt gebouwd met eerste klasse bouwmaterialen, op een éénmalige locatie, niet ver van de stranden van Moraira. In een moderne, hoogwaardige woonomgeving, met prima infrastructuur en met een mooi panorama zeezicht.

meer: Villa te koop Moraira ...

6 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie E9595 +Toevoegen aan favorieten 995.000 €

Moraira, zone El Portet. Villa met 6 slaapkamers, UITZICHT OP DE BERGEN en vele mogelijkheden. Deze vrijstaande villa met 6 slaapkamers, 6 badkamers en prachtig uitzicht biedt alles wat een wat grotere familie nodig heeft. Met ruime terrassen en een zwembad van 12 x 6 meter. Een villa met vele mogelijkheden!

meer: Villa te koop Moraira ...

4 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie E9822-1 +Toevoegen aan favorieten 995.000 €

Moraira, Een droomobject met prachtig zeezicht, complete privacy en gelegen op een toplocatie op zeer kleine afstand van het centrum van Moraira en het immer fascinerende Mediterrane Blauw... Heerlijk zeezicht vanuit een klasse object, met high class bouwmaterialen. De typische architectuur, ontelbare bouwtechnische details, het intelligente wonen en het immer weer opnieuw beleven van absolute klasse zijn bij dit object gegarandeerd.

meer: Villa te koop Moraira ...

4 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie E9796 +Toevoegen aan favorieten 1.275.000 €

Moraira, Compleet gerenoveerde IBIZA STYLE VILLA MET FANTASTISCH ZEEZICHT! De villa, met ruime terrassen, patio, groot zwembad, 1a zeezicht... een zeldzaam mooie stek op een bevoorrecht stukje aarde. Caribische flair en een bouwwerk met veel charme, met interessante bouwdetails, goed onderhouden, hoogwaardige materialen, ruime vertrekken en bovenal veel flair. Een villa om van te dromen!

meer: Villa te koop Moraira ...

4 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie E9480 +Toevoegen aan favorieten 1.390.000 €

Moraira, MODERNE DESIGN VILLA MET SUPER ZEEZICHT, met 4 slaapkamers, en 4 badkamers. Oplevering zomer 2021! Deze vrijstaande design villa, biedt 4 slaapkamers, 4 badkamers, een infinity pool, een royale carport voor twee auto’s, een aantrekkelijk exterieur en uiteraard heerlijk zeezicht zover het oog maar reikt. Een prachtvilla!

meer: Villa te koop Moraira ...

4 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie E9585 +Toevoegen aan favorieten 1.490.000 €

Moraira, Pla del Mar, Op loopafstand van het dorp gelegen VILLA MET FANTASTISCH ZEEZICHT! Deze vrijstaande villa is een absolute droom villa. Op de beste plaats, met het beste zeezicht, garage, 4 slaapkamers, privé terrassen en meer, nog veel meer. Laat u zicht door deze villa verrassen, het is een uniek object voor een unieke koper!

meer: Villa te koop Moraira ...

5 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie E8489 +Toevoegen aan favorieten 4.780.000 €

El Portet, Moraira. De mooiste design villa van Moraira, met UNIEK ZEEZICHT! Dit onroerend goed is van hoogwaardige bouwkwaliteit, en biedt een eenmalige, eigentijdse ambiance. Met een moderne touch in de afwerking, panoramavensters die een immer weer fascinerend uitzicht op zee garanderen, open ruimten en veel flair, dit object is uniek en gezegend met een oogstrelende architectuur. Met pool, chill area, ruim en onderhoudsvriendelijk exterieur... kortom een prachtvilla!

meer: Villa te koop Moraira ...


Vorige1Volgende