Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Huis kopen denia

De stad Denia is oorspronkelijk gesticht door de Romeinen, en heeft meer dan 20 km zanstrand om van te genieten. Er zijn ook tal van rotspartijen en grotten, ideaal voor duikers.

Als u van watersport houd, kunt u zich in Denia volop uitleven! Van zeilen, windsurfing, kiteboarden, waterskiën, tot duiken.

Er zijn honderden, restaurants en fijne tapas bars in de directe omgeving.

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9444 125.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 240 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9375 135.000€

Zone Denia, mooie vrijstaande villa te koop , met 3 slaapkamers, 2 badkamers en gemeenschappelijk zwembad. Dit object, in nieuwstaat (bj. 2004), bevindt zich in een nieuw ontwikkelde zone met een zeer actuele infrastructuur, op een korte afstand van Denia, Javea en de witte stranden van de Costa Blanca. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken, grote terrassen en verreikend uitzicht over het dal vanaf het balkon.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9421 139.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa te koop , MET UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 165 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei en een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9436 145.000€

Vrijstaande villa MET SUPER UITZICHT OP DE VALLEI, bouwjaar 2005, 3 slaapkamers, Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen en een super uitzicht! Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9333 149.000€

VRIJSTAANDE VILLA MET UITZICHT OP BERGEN EN EEN BEETJE OP ZEE, bouwjaar 2006. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad en ruime terrassen. Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

2 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9407 149.000€

Regio Denia, Els Poblets, fantastische vrijstaande villa met privé zwembad. Deze vrijstaande villa (1976), biedt een prachtig interieur met hoogwaardige afwerking, een mooie tuin met spectaculair mooie zwembadzone. De villa, gebouwd op één niveau, biedt zeer ruime vertrekken en is op korte afstand van het dorpscentrum van Els Poblets gelegen. Een ideale investering in levenskwaliteit, een pracht object voor het hele jaar door!


meer: 2 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9072 157.500€

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 315 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging).


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9437 169.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een PRIVÉ HOEKPERCEEL van 476 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei vanaf het balkon (zuidligging), dit thuis is ideaal voor het hele jaar. Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

2 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9243 169.000€

Zone Denia / Pedreguer, mooie vrijstaande VILLA MET ZEEZICHT en 2 slaapkamers, 2 badkamers, 634 m2 perceel en privé zwembad. Dit object, in nieuwstaat (bj. 2005), bevindt zich in een nieuw ontwikkelde zone met een zeer actuele infrastructuur, op een korte afstand van Denia, Javea en de witte stranden van de Costa Blanca. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken, grote terrassen en verreikend uitzicht over het dal.


meer: 2 slaapkamer Huis Kopen Denia...

2 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9415 170.000€

Regio Denia / Els Poblets. 2 Slaapkamers. Hoogwaardige villa te koop in Els Poblets, gelegen in een keurige villawijk. AFSTAND TOT HET STRAND IS SLECHTS 800M en het centrum en winkels van Els Poblets is 500 meter, tot Denia: 9 kilometer. Dit object is perfect georiënteerd!


meer: 2 slaapkamer Huis Kopen Denia...