Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Huis kopen denia

De stad Denia is oorspronkelijk gesticht door de Romeinen, en heeft meer dan 20 km zanstrand om van te genieten. Er zijn ook tal van rotspartijen en grotten, ideaal voor duikers.

Als u van watersport houd, kunt u zich in Denia volop uitleven! Van zeilen, windsurfing, kiteboarden, waterskiën, tot duiken.

Er zijn honderden, restaurants en fijne tapas bars in de directe omgeving.

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9053 137.500€

VRIJSTAANDE VILLA MET UITZICHT OP BERGEN EN EEN BEETJE OP ZEE, bouwjaar 2006. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen (hoekgrondstuk). Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9279 145.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 260m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht op zee en over de vallei vanaf het balkon (zuidligging), dit thuis is ideaal voor het hele jaar. Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9223 145.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 195 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9222 149.000€

Zone Denia, mooie vrijstaande villa, met 3 slaapkamers, 2 badkamers en gemeenschappelijk zwembad. Dit object, in nieuwstaat (bj. 2006), bevindt zich in een nieuw ontwikkelde zone met een zeer actuele infrastructuur, op een korte afstand van Denia, Javea en de witte stranden van de Costa Blanca. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken, grote terrassen en verreikend uitzicht over het dal. Ideaal voor vakantie en het hele jaar.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9210 149.000€

Vrijstaande OP HET ZUIDEN GELEGEN VILLA, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 220 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime wooneetkamer, vele terrassen en een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9278 149.950€

Vrijstaande villa MET SUPER ZEEZICHT, bouwjaar 2005, 3 slaapkamers, Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen en een super uitzicht! Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9272 155.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa (hoek grondstuk) , MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 295 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9072 157.500€

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 315 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging).


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

2 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9276 165.000€

Regio Denia, Els Poblets, fantastische vrijstaande villa met privé zwembad. Deze vrijstaande villa (1976), biedt een prachtig interieur met hoogwaardige afwerking, een mooie tuin met spectaculair mooie zwembadzone. De villa, gebouwd op één niveau, biedt zeer ruime vertrekken en is op korte afstand van het dorpscentrum van Els Poblets gelegen. Een ideale investering in levenskwaliteit, een pracht object voor het hele jaar door!


meer: 2 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9130 169.000€

Regio Denia, nieuw project. Een attractief project met vrijstaande en geschakelde woningen, modern design en zeer interessante bouwtechnische afwerking. Deze woningen kunnen zowel als vakantiewoning maar ook voor permanente bewoning gebruikt worden. Met een gemeenschappelijk zwembad en perceel voor privé gebruik. Omgeving: vlak en residentieel, op 600 meter van het strand en met alle services in de nabijheid. Bouw is reeds gestart, oplevering in juli 2018. Reserveer nu uw bezichtigingsafspraak


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...