Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Huis kopen denia

De stad Denia is oorspronkelijk gesticht door de Romeinen, en heeft meer dan 20 km zanstrand om van te genieten. Er zijn ook tal van rotspartijen en grotten, ideaal voor duikers.

Als u van watersport houd, kunt u zich in Denia volop uitleven! Van zeilen, windsurfing, kiteboarden, waterskiën, tot duiken.

Er zijn honderden, restaurants en fijne tapas bars in de directe omgeving.

0 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E0001 0€

Het team van MNM Costa Blanca wenst u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar! Met vriendelijke groeten, Ramon Roelofs, Marc van Staveren, Maruska Kockova en Mitch van Staveren . MNM Costa Blanca


meer: 0 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9053 137.500€

VRIJSTAANDE VILLA MET UITZICHT OP BERGEN EN EEN BEETJE OP ZEE, bouwjaar 2006. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen (hoekgrondstuk). Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9223 145.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 195 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9222 149.000€

Zone Denia, mooie vrijstaande villa, met 3 slaapkamers, 2 badkamers en gemeenschappelijk zwembad. Dit object, in nieuwstaat (bj. 2006), bevindt zich in een nieuw ontwikkelde zone met een zeer actuele infrastructuur, op een korte afstand van Denia, Javea en de witte stranden van de Costa Blanca. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken, grote terrassen en verreikend uitzicht over het dal. Ideaal voor vakantie en het hele jaar.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9210 149.000€

Vrijstaande OP HET ZUIDEN GELEGEN VILLA, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 220 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime wooneetkamer, vele terrassen en een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9278 149.950€

Vrijstaande villa MET SUPER ZEEZICHT, bouwjaar 2005, 3 slaapkamers, Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen en een super uitzicht! Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9272 155.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa (hoek grondstuk) , MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 295 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9072 157.500€

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 315 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging).


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9298 159.000€

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG ZEEZICHT, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 296 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei en de zee.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9305 159.500€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé hoekperceel van 228 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei vanaf het balkon (zuidligging), dit thuis is ideaal voor het hele jaar. Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...