Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Huis kopen denia

De stad Denia is oorspronkelijk gesticht door de Romeinen, en heeft meer dan 20 km zanstrand om van te genieten. Er zijn ook tal van rotspartijen en grotten, ideaal voor duikers.

Als u van watersport houd, kunt u zich in Denia volop uitleven! Van zeilen, windsurfing, kiteboarden, waterskiën, tot duiken.

Er zijn honderden, restaurants en fijne tapas bars in de directe omgeving.

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9375 135.000€

Zone Denia, mooie vrijstaande villa te koop , met 3 slaapkamers, 2 badkamers en gemeenschappelijk zwembad. Dit object, in nieuwstaat (bj. 2004), bevindt zich in een nieuw ontwikkelde zone met een zeer actuele infrastructuur, op een korte afstand van Denia, Javea en de witte stranden van de Costa Blanca. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken, grote terrassen en verreikend uitzicht over het dal vanaf het balkon.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9348 138.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 240 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9333 149.000€

VRIJSTAANDE VILLA MET UITZICHT OP BERGEN EN EEN BEETJE OP ZEE, bouwjaar 2006. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad en ruime terrassen. Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

2 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9407 149.000€

Regio Denia, Els Poblets, fantastische vrijstaande villa met privé zwembad. Deze vrijstaande villa (1976), biedt een prachtig interieur met hoogwaardige afwerking, een mooie tuin met spectaculair mooie zwembadzone. De villa, gebouwd op één niveau, biedt zeer ruime vertrekken en is op korte afstand van het dorpscentrum van Els Poblets gelegen. Een ideale investering in levenskwaliteit, een pracht object voor het hele jaar door!


meer: 2 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9072 157.500€

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 315 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging).


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9298 159.000€

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG ZEEZICHT, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 296 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei en de zee.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9345 162.500€

Vrijstaande OP HET ZUIDEN GELEGEN VILLA, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 441 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime wooneetkamer, vele terrassen en een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9130 169.000€

Regio Denia, nieuw project. Een attractief project met vrijstaande en geschakelde woningen, modern design en zeer interessante bouwtechnische afwerking. Deze woningen kunnen zowel als vakantiewoning maar ook voor permanente bewoning gebruikt worden. Met een gemeenschappelijk zwembad en perceel voor privé gebruik. Omgeving: vlak en residentieel, op 600 meter van het strand en met alle services in de nabijheid. Bouw is reeds gestart, oplevering in juli 2018. Reserveer nu uw bezichtigingsafspraak


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9320 169.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa (hoek grondstuk) , MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 414 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

2 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9243 169.000€

Zone Denia / Pedreguer, mooie vrijstaande VILLA MET ZEEZICHT en 2 slaapkamers, 2 badkamers, 634 m2 perceel en privé zwembad. Dit object, in nieuwstaat (bj. 2005), bevindt zich in een nieuw ontwikkelde zone met een zeer actuele infrastructuur, op een korte afstand van Denia, Javea en de witte stranden van de Costa Blanca. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken, grote terrassen en verreikend uitzicht over het dal.


meer: 2 slaapkamer Huis Kopen Denia...