Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 106.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9354
255.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze zeer mooie villa, met ruime vertrekken en in perfecte staat van onderhoud, bevindt zich op een perceel met enig uitzicht. De villa: 3 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken, bijkeuken, ruime living, open en overdekte terrassen en heerlijk privé zwembad van 8 x 4 m. Interieur en exterieur zijn een lust voor het oog, in een omgeving met moderne infrastructuur.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9529
259.000 €

Regio Denia, Els Poblets. PRACHT VILLA OMGEVEN DOOR SINAASAPPELBOMEN EN OP SLECHTS 700M VAN HET STRAND VERWIJDERD. Een interessant object in een landelijke setting, met 3 slaapkamers, een wooneetkamer, 2 badkamers, keuken en grote terrassen. Een attractieve villa met een exterieur om van te genieten!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9452
259.000 €

Regio Denia, ADEMBENEMEND PANORAMA UITZICHT OP ZEE EN DE BERGEN!, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzocht! De villa zelf: zeer goed onderhouden, en op één niveau en met ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten. Ideaal voor de hele familie! Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9283
265.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, MET PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN, bouwjaar 2005, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 3 badkamers, een ruim privé zwembad, ruime terrassen. Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9367
Van 275000 €
Nu 265.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, PRIVÉ GELEGEN, bouwjaar 2004, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is zeer aan te bevelen!
meer: Villa te koop Denia ...