Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 120.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9201
259.000 €

Monte Pego, ADEMBENEMEND ZEEZICHT, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzicht op zee. De villa zelf: zeer goed onderhouden en met een groot zwembad en ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten. Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9095
259.900 €

VRIJSTAANDE VILLA, met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze zeer mooie villa, met ruime vertrekken en in perfecte staat van onderhoud, bevindt zich op een perceel met enig uitzicht. De villa: 3 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken, bijkeuken, ruime living, open en overdekte terrassen en heerlijk privé zwembad van 8 x 4 m. Interieur en exterieur zijn een lust voor het oog, in een omgeving met moderne infrastructuur.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie: E9176
260.000 €

EL VERGEL, PRACHTIG PENTHOUSE MET 93m2 TERRAS EN ENIG ZEEZICHT, 3 SLAAPKAMERS, ALS NIEUW! Dit prachtige Penthouse, recent gebouwd (2008) LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE VAN DE STRANDEN VAN DENIA. Dit object heeft een prachtig terras met enig zeezicht. Het object is op de 4e verdieping gelegen (met lift), en is op zeer luxe wijze afgewerkt; en daarmee comfortabel voor alle seizoenen van het jaar. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in de regio Denia te beleven!
meer: Penthouse te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9160
265.000 €

Regio Denia, VILLA MET ZEEZICHT en 3 slaapkamers, in perfecte staat. Deze vrijstaande villa, in perfecte staat van onderhoud en gelegen in een eeuwig groene Vallei, biedt een heerlijk natuurlijke locatie en daarnaast zeer veel wooncomfort. Op de BG: een ruime living, keuken met eetruimte, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een ruim terras, en een zwembad van 8 x 4m. Benedenverdieping: een apart gastenverblijf met slaapkamer en badkamer. Een villa om het hele jaar van te genieten!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9159
265.000 €

Denia / Els Poblets. Villa met 3 slaapkamers, gelegen in een keurige villawijk op 500 METER VAN HET STRAND. Afstand tot het centrum en winkels van Els Poblets is 500 meter, tot Denia: 9 kilometer. Dit object is perfect op het zuiden georiënteerd!
meer: Villa te koop Denia ...