Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 118.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9232
255.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, TOTAAL PRIVÉ, EN PAL OP HET ZUIDEN GELEGEN, bouwjaar 2004, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aan te bevelen!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9201
259.000 €

Monte Pego, ADEMBENEMEND ZEEZICHT, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzicht op zee. De villa zelf: zeer goed onderhouden en met een groot zwembad en ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten. Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9095
259.900 €

VRIJSTAANDE VILLA, met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Deze zeer mooie villa, met ruime vertrekken en in perfecte staat van onderhoud, bevindt zich op een perceel met enig uitzicht. De villa: 3 slaapkamers, 3 badkamers, ruime keuken, bijkeuken, ruime living, open en overdekte terrassen en heerlijk privé zwembad van 8 x 4 m. Interieur en exterieur zijn een lust voor het oog, in een omgeving met moderne infrastructuur.
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Penthouse te koop Denia - Referentie: E9176
260.000 €

EL VERGEL, PRACHTIG PENTHOUSE MET 93m2 TERRAS EN ENIG ZEEZICHT, 3 SLAAPKAMERS, ALS NIEUW! Dit prachtige Penthouse, recent gebouwd (2008) LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE VAN DE STRANDEN VAN DENIA. Dit object heeft een prachtig terras met enig zeezicht. Het object is op de 4e verdieping gelegen (met lift), en is op zeer luxe wijze afgewerkt; en daarmee comfortabel voor alle seizoenen van het jaar. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in de regio Denia te beleven!
meer: Penthouse te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9253
265.000 €

VRIJSTAANDE VILLA MET ZEEZICHT, bouwjaar 2006, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 3 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten!
meer: Villa te koop Denia ...