Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 100.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9452 +Toevoegen aan favorieten 259.000 €

Regio Denia, ADEMBENEMEND PANORAMA UITZICHT OP ZEE EN DE BERGEN!, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzocht! De villa zelf: zeer goed onderhouden, en op één niveau en met ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten. Ideaal voor de hele familie! Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9529 +Toevoegen aan favorieten 259.000 €

Regio Denia, Els Poblets. PRACHT VILLA OMGEVEN DOOR SINAASAPPELBOMEN EN OP SLECHTS 700M VAN HET STRAND VERWIJDERD. Een interessant object in een landelijke setting, met 3 slaapkamers, een wooneetkamer, 2 badkamers, keuken en grote terrassen. Een attractieve villa met een exterieur om van te genieten!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Appartement te koop Denia - Referentie E9552 +Toevoegen aan favorieten 260.900 €

Denia, Las Marinas, Sleutelklaar! APPARTEMENT MET FANTASTISCH UITZICHT OP ZEE EN OP 50M LOOPAFSTAND VAN HET PRACHTIGE ZANDSTRAND. Deze appartementen, zeer luxe gebouwd, bevinden zich op een meer dan uitstekende locatie, op 50m van het zandstrand. Het appartement is uitgevoerd met airco warm en koud, een Italiaanse keuken, ruim terras en een gemeenschappelijk zwembad.

meer: Appartement te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9557 +Toevoegen aan favorieten 265.000 €

Regio Denia, Monte Pego, Geweldige vrijstaande villa met een separaat gastenverblijf, 3 slaapkamers en FANTASTISCH PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE EN DE BERGEN. Op de beste locatie in de omgeving van Denia, met fantastisch uitzicht en een actuele infrastructuur, bieden wij u deze villa aan. De villa, met 2 woonlagen, biedt een wooneetkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote terrassen.

meer: Villa te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9581 +Toevoegen aan favorieten 269.000 €

VRIJSTAANDE VILLA MET FANTASTISCH PANORAMISCH ZEEZICHT, regio Denia. Een eenmalige vrijstaande villa met adembenemend panoramazicht op zee en over het natuurpark. Op een zeer unieke locatie gelegen en van alle gemakken en bouwdetails voorzien, biedt de villa een hoofdniveau met 3 slaapkamers en een separaat gastenverblijf met slaapkamer, eigen keuken en badkamer. Een object voor de fijnproever, en een aanbod dat absoluut een uitstekende investering is!

meer: Villa te koop Denia ...

4 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9377 +Toevoegen aan favorieten
Van 299000 €
Nu 269.000 €

KOOPJE! Regio Denia, Els Poblets, Villa te koop met 4 slaapkamers, op wandelafstand van het strand en de supermarkt gelegen. Dit object, een vrijstaande villa, is op zeer korte afstand van het oude centrum gelegen. Met haar vlakke perceel van 470 m2, en grote open terrassen is het exterieur ideaal om het hele jaar door te genieten van woongemak. Een ideaal object om het hele jaar door te genieten!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9558 +Toevoegen aan favorieten 269.000 €

VILLA MET ADEMBENEMEND UITZICHT, 3 slaapkamers en 2 badkamers, en een separaat gastenverblijf. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzocht over de vallei. De villa zelf: zeer goed onderhouden en met een royaal zwembad en ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten, kortom ideaal voor de hele familie! Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9310 +Toevoegen aan favorieten 269.900 €

Vrijstaande villa, bouwjaar 2006, 3 slaapkamers, en FANTASTISCH UITZICHT OP ZEE. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 3 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Tussenwoning te koop Denia - Referentie E9542 +Toevoegen aan favorieten 275.000 €

Regio Denia, moderne tussenwoningen op slechts 1 km afstand van het zandstrand. Dit kleinschalige project bestaat uit 10 moderne, tussenwoningen aan de rand van een kleine plaats aan de Costa Blanca Noord. De woningen zijn op slechts 1 km van het mooie zandstrand gelegen en beschikken over een privé perceel, een eigen zwembad en zijn perfect uitgevoerd voor alle seizoenen van het jaar. Een zeer attractieve optie!

meer: Tussenwoning te koop Denia ...

3 slaapkamer Penthouse te koop Oliva Nova - Referentie E9259 +Toevoegen aan favorieten 280.000 €

Slechts 200m VANAF HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte Penthouses met 3 slaapkamers, nieuwbouw. In een modern resort en nabij het beste duinen/zandstrand van Oliva. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, deze Penthouses zijn ideaal voor zonvakanties. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten.

meer: Penthouse te koop Oliva Nova ...