Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 118.

3 slaapkamer Villa te koop Pego Valley - Referentie: E9001
Van 275000 €
Nu 255.000 €

Pego Vallei, vrijstaande villa, met separaat gastenverblijf en UITZICHT OP DE ZEE. Deze mooie vrijstaande villa (2001) heeft een aantrekkelijk exterieur met ruim zwembad, terrassen en zeezicht. De villa zelf biedt 3 slaapkamers, 2 complete badkamers, een ruime wooneetkamer en een open keuken. Het object bevindt zich in een residentieel complex dat op slechts tien autominuten van het zandstrand en de dorpskern gelegen is. Een prachtobject voor vakantie of het hele jaar door.
meer: Villa te koop Pego Valley ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9302
255.000 €

VRIJSTAANDE VILLA, PRIVÉ GELEGEN, bouwjaar 2004, 3 slaapkamers. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot zwembad en ruime terrassen. Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is zeer aan te bevelen!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9287
259.000 €

Denia / Els Poblets. 3 Slaapkamers. Hoogwaardige villa, gelegen in een keurige villawijk. AFSTAND TOT HET STRAND IS SLECHTS 400M en het centrum en winkels van Els Poblets is 800 meter, tot Denia: 9 kilometer. Dit object is perfect georiënteerd!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9201
259.000 €

Monte Pego, ADEMBENEMEND ZEEZICHT, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Uitzicht, uitzicht, uitzicht... deze vrijstaande villa biedt u een indrukwekkend en eenmalig uitzicht op zee. De villa zelf: zeer goed onderhouden en met een groot zwembad en ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten. Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!
meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie: E9160
259.500 €

Regio Denia, VILLA MET ZEEZICHT en 3 slaapkamers, in perfecte staat. Deze vrijstaande villa, in perfecte staat van onderhoud en gelegen in een eeuwig groene Vallei, biedt een heerlijk natuurlijke locatie en daarnaast zeer veel wooncomfort. Op de BG: een ruime living, keuken met eetruimte, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een ruim terras, en een zwembad van 8 x 4m. Benedenverdieping: een apart gastenverblijf met slaapkamer en badkamer. Een villa om het hele jaar van te genieten!
meer: Villa te koop Denia ...