Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 24.

4 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: E8918
395.000 €

Moraira, VILLA MET PANORAMISCH UITZICHT OP KORTE AFSTAND VAN HET DORP, en 4 slaapkamers. Deze villa, zeer ruim, bevindt zich op een locatie met een internationaal getinte woonomgeving, van hoog nivo. De villa biedt alles wat u dag in dag uit laat genieten van het Spaanse leven aan de witte kust. Met een royaal zwembad, royale terrassen en ruimte voor een grote familie.
meer: Villa te koop Moraira ...

4 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: M1610
Van 499000 €
Nu 425.000 €

Moraira, villa, 4 slaapkamers, 3 badkamers. Deze vrijstaande villa, in de luxe woonomgeving "San Jaime", biedt een ruime woonambiance, ideaal voor families. Met vele terrassen, een riant zwembad en garage. Een zeer interessant object.
meer: Villa te koop Moraira ...

6 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: M1640
475.000 €

Moraira, 6 slaapkamers, 3 badkamers. Deze vrijstaande villa MET 6 SLAAPKAMERS IS GELEGEN OP SLECHTS 3 KM VAN HET DORP MORAIRA. Een zeer aantrekkelijke optie!
meer: Villa te koop Moraira ...

3 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: M744
485.000 €

Moraira, 3 slaapkamers, 2 badkamers, vrijstaande nieuwbouw villa met super panorama uitzicht, in mooie woonomgeving. Deze vrijstaande villa is in zeer goede staat. Het biedt een mooie tuin met verschillende niveaus, en bovendien een privé zwembad, en charmant interieur. Een ideaal thuis voor de hele familie, het hele jaar door.
meer: Villa te koop Moraira ...

4 slaapkamer Villa te koop Moraira - Referentie: E8770
490.000 €

MODERNE IBIZA STYLE VILLA in Moraira. Vlak perceel. De nieuwbouwvilla, door een kwaliteitsbouwer ontwikkeld, is op een wandelingetje afstand van het strand van Fustera gelegen. De villa, met zwembad van 8 x 4 meter, beschikt over 4 slaapkamers, 3 badkamers, open keuken, wooneetkamer en een inpandige garage. (nog 4 maanden bouwtijd)
meer: Villa te koop Moraira ...