Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 10 van 87.

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9574 +Toevoegen aan favorieten 149.000 €

Regio Denia, Vrijstaande villa MET PRACHTIG ZEE EN BERGZICHT, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 201 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei en de zee.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9594 +Toevoegen aan favorieten
Van 155000 €
Nu 149.500 €

Vrijstaande villa MET SUPER UITZICHT OP DE VALLEI, bouwjaar 2005, 3 slaapkamers, Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen en een super uitzicht! Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9606 +Toevoegen aan favorieten 155.000 €

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, MET PRACHTIG UITZICHT OP ZEE EN OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 197 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht op zee en over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9621 +Toevoegen aan favorieten 157.000 €

Vrijstaande OP HET ZUIDEN GELEGEN VILLA, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI EN DE BERGEN, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 215 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime wooneetkamer, vele terrassen en een gemeenschappelijk zwembad.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9637 +Toevoegen aan favorieten 159.000 €

Regio Denia, mooie vrijstaande villa te koop op een hoek grondstuk, met 3 slaapkamers, 2 badkamers en gemeenschappelijk zwembad. Dit object, in nieuwstaat (bj. 2004), bevindt zich in een nieuw ontwikkelde zone met een zeer actuele infrastructuur, op een korte afstand van Denia, Javea en de witte stranden van de Costa Blanca. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken, grote terrassen en verreikend uitzicht over het dal vanaf het balkon.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9648 +Toevoegen aan favorieten 179.000 €

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa MET BERGZICHT, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gelegen op een PRIVÉ HOEKPERCEEL van 261 m2, is in perfecte conditie!. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht op de bergen en over de vallei vanaf het terras (zuid ligging), dit thuis is ideaal voor het hele jaar! Met een gemeenschappelijk zwembad.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9328 +Toevoegen aan favorieten 189.000 €

Villa in mooie nieuwbouwwijk, OP SLECHTS 500 METER VAN HET ZANDSTRAND. Gebouwd in 2006 en in perfecte staat. Op de BG treft u een overdekt terras, een wooneetkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een complete badkamer. Via de typisch Spaanse patio heeft u toegang tot de buitentrap, dakterras en studio (slaapkamer+badkamer) op de eerste verdieping.

meer: Villa te koop Denia ...

3 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9530 +Toevoegen aan favorieten 199.000 €

Regio Denia, Els Poblets Een attractief project met vrijstaande en geschakelde woningen, modern design en zeer interessante bouwtechnische afwerking. Deze woningen kunnen zowel als vakantiewoning maar ook voor permanente bewoning gebruikt worden. Een zwembad is optioneel en een perceel voor privé gebruik. Omgeving: vlak en residentieel, op 1 km van het strand en met alle services in de nabijheid. Bouw is reeds gestart, oplevering in juli 2021. Reserveer nu uw bezichtigingsafspraak!

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9628 +Toevoegen aan favorieten 199.000 €

Deze villa is uitstekend georiënteerd, en biedt u de mogelijkheid het hele jaar door optimaal van de zon te genieten. Het heeft een heerlijk zonneterras, overdekte entree, wooneetkamer met centrale verwarming, kompleet uitgevoerde keuken, 2 dubbele slaapkamers en 2 badkamers. De villa is rustig gelegen en de bewoner heeft de beschikking over een gemeenschappelijk zwermbad. La Sella Denia is het enige *****resort aan de Costa Blanca met 24 uur security service.

meer: Villa te koop Denia ...

2 slaapkamer Villa te koop Denia - Referentie E9422 +Toevoegen aan favorieten
Van 215000 €
Nu 205.000 €

Te koop op Monte Pego, VILLA OP 1 LEVEL MET PANORAMISCH UITZICHT OP DE BERGEN, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De villa zelf: zeer goed onderhouden en met een groot zwembad en ruime terrassen, daarmee ideaal om het hele jaar door van te genieten. Ideaal voor de hele familie! Een buitenkans voor een zeer aantrekkelijke prijs!

meer: Villa te koop Denia ...