Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Zoekresultaten

Objecten: 1 tot 5 van 5.

5 slaapkamer Villa te koop El Portet, Moraira - Referentie: M1316
675.000 €

Prachtige vrijstaande villa in vallei van El Portet, Moraira. Deze villa in de zo typische Ibiza stijl uitvoering, met vele aansprekende details, biedt 5 slaapkamers en 4 badkamers. Op een prachtige locatie gelegen, is dit object pure stijl en klasse. een zeer interessante optie voor de fijnproever.
meer: Villa te koop El Portet, Moraira ...

4 slaapkamer Villa te koop El Portet, Moraira - Referentie: E8447
695.000 €

Moraira, op loopafstand van het dorp gelegen villa, met FANTASTISCH ZEEZICHT. Deze vrijstaande villa is een absolute droom villa. Op de beste plaats, met het beste zeezicht, garage, 4 slaapkamers, privé terrassen en meer, nog veel meer. Laat u zicht door deze villa verrassen, het is een uniek object voor een unieke koper!
meer: Villa te koop El Portet, Moraira ...

4 slaapkamer Villa te koop El Portet, Moraira - Referentie: E8278
849.000 €

Fantastische villa in Moraira, El Portet, MET FANTASTISCH ZEEZICHT! De villa, prachtig gelegen, met ruime terrassen, buitenkeuken, patio, groot zwembad, 1a zeezicht... een zeldzaam mooie stek op een bevoorrecht stukje aarde. Caribische flair en een bouwwerk met veel charme, met interessante bouwdetails, goed onderhouden, hoogwaardige materialen, ruime vertrekken en bovenal veel flair. Een villa op loopafstand van haven en centrum!
meer: Villa te koop El Portet, Moraira ...

5 slaapkamer Villa te koop El Portet, Moraira - Referentie: E8160
3.500.000 €

Moraira / Pla de Mar. Een droomobject, met complete privacy en gelegen op een toplocatie op zeer kleine afstand van het centrum van Moraira en het immer fascinerende Meditterrans Blauw... Heerlijk zeezicht vanuit een klasseobject, met high class bouwmaterialen. De typische architectuur, ontelbare bouwtechnische details, het intelligente wonen en het immer weer opnieuw beleven van absolute klasse zijn bij dit object gegarandeerd.
meer: Villa te koop El Portet, Moraira ...

5 slaapkamer Villa te koop El Portet, Moraira - Referentie: E8489
4.780.000 €

El Portet, Moraira. De mooiste design villa van Moraira, met UNIEK ZEEZICHT! Dit onroerend goed is van hoogwaardige bouwkwaliteit, en biedt een eenmalige, eigentijdse ambiance. Met een moderne touch in de afwerking, panoramavensters die een immer weer fascinerend uitzicht op zee garanderen, open ruimten en veel flair, dit object is uniek en gezegend met een oogstrelende architectuur. Met pool, chill area, ruim en onderhoudsvriendelijk exterieur... kortom een prachtvilla!
meer: Villa te koop El Portet, Moraira ...


Vorige1Volgende