Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Finca kopen

Prachtige en luxe Spaanse finca Kopen aan de Costa Blanca gebouwd in authentieke stijl, op percelen van minimaal 10.000m2 groot en met ruime fruitbomenbeplanting. Voor een ieder zijn dit oase´s van rust met schitterende vergezichten.

In een schilderachtige omgeving liggen unieke Spaanse fincas. Een horizon die opgetekend wordt door de zo karakteristieke bergtoppen van de Marina Alta maakt het uitzicht vanuit diverse Spaanse finca robuust en Mediterraans ruraal. Een diepblauwe groot zwembad weerspiegelt het zuidelijke lichtspel, hier kan van de charme en paradijselijke rust optimaal genoten worden.

1 slaapkamer Finca kopen Pego Valley - Referentie: E9199 79.000€

FINCA in traditionele stijl, in uitstekende zone gelegen, SLECHTS 5 MIN. VAN DE DORPSKERN. Met 1 slaapkamer, 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 badkamers, keuken en grote terrassen. Een attractieve woning midden in de natuur, met mooie elementen en een exterieur om van te genieten!


meer: 1 slaapkamer Finca kopen Pego Valley...

4 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9263 349.000€

Charmante Finca in Denia, en toch in de directe nabijheid van de stranden! Het vlakke grondstuk ligt in een zeer rustige, landelijke omgeving. Met een eigen oprijlaan, mooi volgroeide tuin, ruime gazons en vele bomen (amandel, nisperos, etc.), palmen en bloeiende struiken... een juweel voor de fijnproever.


meer: 4 slaapkamer Finca kopen Denia...

5 slaapkamer Finca kopen Jalon Valley - Referentie: E9246 389.000€

Jalon vallei, te koop ANTIEKE IBIZA STYLE FINCA met prachtig uitzicht. Deze antieke Finca (ong. 1850) is geheel gerenoveerd en biedt u buiten de traditionele ambiance ook alle wooncomfort van de huidige tijd. Dichtbij het dorpscentrum gelegen en met een goede toegangsweg; is dit object ideaal voor ¨het hele jaar door.¨ Met een even mooi exterieur als het interieur, biedt niet alleen de ruime living en de 5 slaapkamers, maar ook het grote overdekte terras, zwembad en uitzicht veel woonkwaliteit!


meer: 5 slaapkamer Finca kopen Jalon Valley...

3 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9128 395.000€

Deze Spaanse villa / finca, op slechts 4 minuten van Denia, is in perfecte staat. De verschillende vertrekken zijn ruim opgezet en bieden charme en wooncomfort in alle opzichten. Het perceel: met panorama-uitzicht en tussen de eindeloze sinaasappelvelden... Een landhuis op 4 minuten afstand van Denia's centrum en zandstrand.


meer: 3 slaapkamer Finca kopen Denia...

3 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E8943 395.000€

Denia, mooie vrijstaande villa / finca, 3 slaapkamers. Deze villa / finca is compleet gerenoveerde (330 m2), en biedt 3 slaapkamers, badkamers, wooneetkamer, keuken, dakterras, overdekt terras, garage... Dit alles bevindt zich op een ruim perceel van 3484m2, met 5 x 10m zwembad, terrassen, douche, parkeerplaats; geheel gelegen op een mooi perceel op slechts 5 minuten afstand van Denia en haar zandstranden! Met de mogelijkheid de naastgelegen, renoveringsbehoefte finca erbij te verwerven.


meer: 3 slaapkamer Finca kopen Denia...

5 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9271 425.000€

Regio Denia, Els Poblets, Mooie Finca met separaat gastenverblijf en zwembad, op slechts 500m van het dorp en 2 km van het strand gelegen. Deze vrijstaande Finca biedt een prachtig interieur met hoogwaardige afwerking en een privé zwembad. De Finca, gebouwd op één niveau, biedt zeer ruime vertrekken en is op korte afstand van het dorpscentrum van Els Poblets gelegen. Een ideale investering in levenskwaliteit, een pracht object voor het hele jaar door!


meer: 5 slaapkamer Finca kopen Denia...

5 slaapkamer Finca kopen Javea - Referentie: E9286 439.500€

Super aanbieding!, Prachtig Spaanse landhuis (Finca), met separaat gasten huis en in totaal 5 slaapkamers. Dit prachtig gerenoveerde landhuis met een adembenemend uitzicht, biedt de traditionele ambiance van een echte Spaanse Finca. Het biedt een zeer aantrekkelijk exterieur met 1.751m2 grondstuk, een groot privé zwembad van 10 x 5m, Jacuzzi en een prachtig vergezicht; al met al is dit een zeer aantrekkelijk object om het hele jaar door van te genieten!


meer: 5 slaapkamer Finca kopen Javea...

8 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9081 449.000€

BED EN BREAKFAST, 8 slaapkamers. Prachtig B&B pand, met 8 ruime slaapkamers, 8 badkamers, EN SLECHTS 500M VAN HET STRAND GELEGEN. Het pand is recent nog gerenoveerd en biedt een ruime living, eetkamer, keuken, kantoor en 7 en suite slaapkamers. Wordt gerund als Bed en Breakfast, met een uitmuntende reputatie. Een meer dan interessant aanbod!


meer: 8 slaapkamer Finca kopen Denia...

4 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9265 479.000€

TOPAANBIEDING! Fantastische Finca om af te bouwen, deels gebouwd -in traditionele finca style- op een perceel van 12.250m2, met hoogwaardige bouwkwaliteit. Deze Finca, een juweel in de regio Denia, is in 2006 gedeeltelijk gebouwd en beschikt over alle moderne bouwdetails die het leven aangenaam maken. De ligging is absoluut top, te midden van een onweerstaanbare natuur, met heerlijk panorama-uitzichten en rust... heel veel rust. De Finca is op het zuiden gebouwd!


meer: 4 slaapkamer Finca kopen Denia...

3 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9111 495.000€

Charmante Finca met talrijke details die zo eigen zijn voor een Spaans landhuis, zoals Terracotta vloertegels, oude dragers uit Toscasteen en vele houtelementen. Het vlakke grondstuk ligt in een zeer rustige, landelijke omgeving nabij het strand, een juweel voor de fijnproever!


meer: 3 slaapkamer Finca kopen Denia...