Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Finca kopen

Prachtige en luxe Spaanse finca Kopen aan de Costa Blanca gebouwd in authentieke stijl, op percelen van minimaal 10.000m2 groot en met ruime fruitbomenbeplanting. Voor een ieder zijn dit oase´s van rust met schitterende vergezichten.

In een schilderachtige omgeving liggen unieke Spaanse fincas. Een horizon die opgetekend wordt door de zo karakteristieke bergtoppen van de Marina Alta maakt het uitzicht vanuit diverse Spaanse finca robuust en Mediterraans ruraal. Een diepblauwe groot zwembad weerspiegelt het zuidelijke lichtspel, hier kan van de charme en paradijselijke rust optimaal genoten worden.

2 slaapkamer Finca kopen Jalon Valley - Referentie: E9429 239.000€

Deze Spaanse Finca, op wandelafstand van het dorp Parcent, is in perfecte staat. De verschillende vertrekken bieden charme en wooncomfort in alle opzichten. Het perceel: met panorama-uitzicht en tussen de eindeloze sinaasappelvelden... Een pracht objekt!


meer: 2 slaapkamer Finca kopen Jalon Valley...

5 slaapkamer Finca kopen Jalon Valley - Referentie: E9246 399.000€

Jalon vallei, te koop ANTIEKE IBIZA STYLE FINCA met prachtig uitzicht. Deze antieke Finca (ong. 1850) is geheel gerenoveerd en biedt u buiten de traditionele ambiance ook alle wooncomfort van de huidige tijd. Dichtbij het dorpscentrum gelegen en met een goede toegangsweg; is dit object ideaal voor ¨het hele jaar door.¨ Met een even mooi exterieur als het interieur, biedt niet alleen de ruime living en de 5 slaapkamers, maar ook het grote overdekte terras, zwembad en uitzicht veel woonkwaliteit!


meer: 5 slaapkamer Finca kopen Jalon Valley...

5 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9271 415.000€

Regio Denia, Els Poblets, Mooie Finca met separaat gastenverblijf en zwembad, op slechts 500m van het dorp en 2 km van het strand gelegen. Deze vrijstaande Finca biedt een prachtig interieur met hoogwaardige afwerking en een privé zwembad. De Finca, gebouwd op één niveau, biedt zeer ruime vertrekken en is op korte afstand van het dorpscentrum van Els Poblets gelegen. Een ideale investering in levenskwaliteit, een pracht object voor het hele jaar door!


meer: 5 slaapkamer Finca kopen Denia...

3 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9326 449.000€

Denia, mooie vrijstaande Villa / Finca, 3 slaapkamers. Deze Villa / Finca (239 m2) is in uitstekende staat, en biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, wooneetkamer, keuken, overdekt terras, en 5 garages... Dit alles bevindt zich op een ruim perceel van 5472m2, met een 5 x 10m zwembad, diverse terrassen, buiten douche, diverse parkeerplaatsen en gelegen op een mooi perceel op slechts 5 minuten afstand van Denia en haar zandstranden!


meer: 3 slaapkamer Finca kopen Denia...

8 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9081 449.000€

BED EN BREAKFAST, 8 slaapkamers. Prachtig B&B pand, met 8 ruime slaapkamers, 8 badkamers, EN SLECHTS 500M VAN HET STRAND GELEGEN. Het pand is recent nog gerenoveerd en biedt een ruime living, eetkamer, keuken, kantoor en 7 en suite slaapkamers. Wordt gerund als Bed en Breakfast, met een uitmuntende reputatie. Een meer dan interessant aanbod!


meer: 8 slaapkamer Finca kopen Denia...

4 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9419 450.000€

Prachtig landelijk gelegen, heeft dit object een fantastische ambiance. Bovendien is het perfect voor paardenliefhebbers. Omarmd door de zo typerende amandelbomen, olijfbomen en prachtige vergezichten over de landerijen is dit object een oase van rust op een sprookjesachtige locatie. Finca, traditie en originele schoonheid, het zijn de kernbegrippen om dit object te omschrijven. Werkelijk een droom…


meer: 4 slaapkamer Finca kopen Denia...

4 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9264 525.000€

Bed and breakfast, prachtig Spaanse dorpshuis, met 4 slaapkamers. Dit prachtig gerenoveerde dorpshuis met een adembenemend uitzicht, biedt de traditionele ambiance van een echte Spaanse finca. Het biedt een zeer aantrekkelijk exterieur met 980 m2 grondstuk, een groot privé zwembad van 8 x 4m en een prachtig vergezicht; al met al is dit een zeer aantrekkelijk object om het hele jaar door van te genieten!


meer: 4 slaapkamer Finca kopen Denia...

3 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9006 530.000€

Regio Denia / Els Poblets, PRACHTIG LANDHUIS (Finca), 3 slaapkamers, op hemelsbreed 700m van zee. Deze prachtige vrijstaande Finca / villa, op een zeer rustige locatie gelegen, met zuid ligging en groot aantal eigen fruitbomen is een droom op zich. Het schitterend uitzicht op het groene landschap, ruime vertrekken en groot (overdekt) privé zwembad betekenen een top leef kwaliteit!


meer: 3 slaapkamer Finca kopen Denia...

3 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9164 580.000€

Charmante Finca met talrijke details die zo eigen zijn voor een Spaans landhuis, zoals Terracotta vloertegels, oude dragers uit Toscasteen en vele houtelementen. Het vlakke grondstuk ligt in een zeer rustige, landelijke omgeving, met een eigen oprijlaan, mooi volgroeide tuin, ruime gazons en vele bomen (amandel, nisperus, etc.), palmen en bloeiende struiken... een juweel voor de fijnproever!


meer: 3 slaapkamer Finca kopen Denia...

4 slaapkamer Finca kopen Denia - Referentie: E9173 585.000€

Denia / La Sella. Prachtig Spaans landhuis (Finca) met separaat gastenverblijf en 4 slaapkamers. Dit prachtige landhuis met een adembenemend uitzicht, biedt de traditionele ambiance van een echte Spaanse Finca. Het biedt een zeer aantrekkelijk exterieur met 6.120m2 grondstuk, een groot privé zwembad van 10 x 5m en een prachtig vergezicht; al met al is dit een zeer aantrekkelijk object om het hele jaar door van te genieten!


meer: 4 slaapkamer Finca kopen Denia...