Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Appartementen Denia

Appartementen Denia is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het gezellige stadscentum, met als hoofdwinkelstraat de “Marques de Campo”, biedt u alles wat u zich kunt wensen, leuke restaurants, terrasjes, en volop winkels.

Op de Plaza de Constitucion vindt u een prachtige zeventiendeeeuwse kerk.Onderstaand vindt u een selectie van appartement kopen Denia

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9355 60.000€

Denia Regio, Monte Pedreguer. 2 slaapkamers, 1 badkamer. Een appartement op de eerste verdieping, met een gemeenschappelijke tuin en zwembad. Op loopafstand van een bar en een restaurant en 3 minuten van het dorpscentrum. In perfecte conditie om morgen al van het Spaanse leven te gaan genieten... Met een ruim terras. Een bezichtiging is zeer aan te raden!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9187 105.000€

Zone Denia, La Sella, zeer mooi appartement op de 1e verdieping, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9362 109.950€

La Sella golf, Denia. Zeer mooi appartement op de begane grond, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9373 135.000€

Regio Denia, APPARTEMENT MET FANTASTISCH UITZICHT OP 5 MINUTEN LOOPAFSTAND VAN HET PRACHTIGE ZANDSTRAND. Deze appartementen, zeer luxe gebouwd, bevinden zich op een meer dan uitstekende locatie, op wandelafstand van het strand. Het appartement is uitgevoerd met airco warm en koud, een Italiaanse keuken, ruim terras en een gemeenschappelijk zwembad.


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9341 135.000€

Regio Denia, OP SLECHTS 3 MINUTEN VAN HET ZANDSTRAND, appartement op de begane grond. Dit meer dan interessante appartement op de BG, is gelegen in een klein residentieel complex, met eigen parkeerplaats, tuin en gemeenschappelijk zwembad, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een keurige wooneetkamer, complete keuken en fijn terras met goede zonligging en mooi uitzicht richting de Segaria. Een ideaal object voor vakantie of het hele jaar door, in een ideale woonomgeving!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9177 145.000€

DENIA, PRACHTIG APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS. Dit prachtige appartement, gebouwd in 2008 LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE AFSTAND VAN DE ZANDSTRANDEN VAN DENIA. Het resort heeft prachtige tuinen, zwembaden en een privé parkeerplaats in de parkeergarage. Het object is op de tweede verdieping gelegen, en heeft een gedeeltelijk overdekt terras. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in Denia te beleven, ook voor het hele jaar!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9255 157.900€

DENIA, PRACHTIG APPARTEMENT, 2 SLAAPKAMERS. Dit prachtig appartement, recent (2004) LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE AFSTAND VAN HET CENTRUM EN DE ZANDSTRANDEN VAN DENIA. Het resort: met prachtige tuinen, zwembaden, privé parkeerplaats en 24 uurs bewakingsdienst. Het object is op de 1e verdieping gelegen (met lift), en heeft een overdekt terras met mooie uitzichten. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in Denia te beleven, en zeer geschikt voor de hele familie, ook voor het hele jaar!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9338 159.000€

Denia, attractief appartement, 2 slaapkamers. Dit appartement is ideaal voor uw vakanties onder de Spaanse zon! Met een mooie gemeenschappelijke zone -uiteraard met zwembad- en op een paar minuten afstand van het centrum. Het appartement: met 2 slaapkamers, twee badkamers, open keuken, wooneetruimte en attractief onoverdekt terras met zicht op de gemeenschappelijke zone.


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9336 165.000€

500m VANAF HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte appartementen met 2 of 3 slaapkamers!. Geheel nieuw. In een moderne resort en direct aan het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, en het appartement is absoluut topklasse met 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Een speciaal aanbod! Prijs is exclusief parkeerplaats.


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

3 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9219 170.000€

500m VANAF HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte appartementen met 2 of 3 slaapkamers!. Geheel nieuw. In een moderne resort en direct aan het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, en het appartement is absoluut topklasse met 3 slaapkamers op de 1e verdieping. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Een speciaal aanbod! Prijs is exclusief parkeerplaats.


more: 3 bedroom Appartement for sale in Denia...


Previous12