Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Appartementen Denia

Appartementen Denia is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het gezellige stadscentum, met als hoofdwinkelstraat de “Marques de Campo”, biedt u alles wat u zich kunt wensen, leuke restaurants, terrasjes, en volop winkels.

Op de Plaza de Constitucion vindt u een prachtige zeventiendeeeuwse kerk.Onderstaand vindt u een selectie van appartement kopen Denia

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9187 105.000€

Zone Denia, La Sella, zeer mooi appartement op de 1e verdieping, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9362 109.950€

La Sella golf, Denia. Zeer mooi appartement op de begane grond, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9424 110.000€

Regio Denia, El Vergel. 2 slaapkamers, 1 badkamer. Een appartement op de begane grond, met een gemeenschappelijke tuin en zwembad. Op loopafstand van het strand, supermarkt en restaurants en 3 minuten van het dorpscentrum. In perfecte conditie om morgen al van het Spaanse leven te gaan genieten... Met een ruim terras. Een bezichtiging is zeer aan te raden!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9457 119.900€

Regio Denia, El Vergel, PRACHTIG APPARTEMENT OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND, 2 SLAAPKAMERS. Dit prachtige Appartement op de eerste etage, bouwjaar 2005 LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE VAN DE STRANDEN VAN DENIA. Dit object heeft een prachtig terras met mooi uitzicht. Het object is op de 1e verdieping gelegen, en is op zeer luxe wijze afgewerkt; en daarmee comfortabel voor alle seizoenen van het jaar. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in de regio Denia te beleven!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9341 135.000€

Regio Denia, OP SLECHTS 3 MINUTEN VAN HET ZANDSTRAND, appartement op de begane grond. Dit meer dan interessante appartement op de BG, is gelegen in een klein residentieel complex, met eigen parkeerplaats, tuin en gemeenschappelijk zwembad, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een keurige wooneetkamer, complete keuken en fijn terras met goede zonligging en mooi uitzicht richting de Segaria. Een ideaal object voor vakantie of het hele jaar door, in een ideale woonomgeving!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9439 139.000€

Denia, mooi appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Dit object, in perfecte staat, bevindt zich OP 250M LOOPAFSTAND VAN HET STRAND VAN DENIA, met een zeer actuele infrastructuur. De urbanisatie biedt een rustige, kosmopoliete ambiance, de woning biedt ruime vertrekken en prima terrassen. Ideaal voor vakantie en het hele jaar door!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9416 139.900€

Denia, AANBIEDING!! APPARTAMENT OP DE BEGANE GROND TE KOOP NABIJ HET STRAND EN BOULEVARD. Appartament met 2 slaapkamers, op ca. 500m van het strand en het centrum van Denia gelegen. Een uitstekende ligging, op wandelafstand van restaurants, bars en supermarkt. In het resort: grote gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijk zwembad.


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9454 139.900€

Denia / Las Marinas, DIRECT AAN HET STRAND GELEGEN. Appartement met 2 Slaapkamers op de begane grond. Dit appartement is gelegen in een keurige urbanisatie op wandelafstand van bars, restaurants en winkels. Dit object is perfect georiënteerd!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

2 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9177 145.000€

DENIA, PRACHTIG APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS. Dit prachtige appartement, gebouwd in 2008 LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE AFSTAND VAN DE ZANDSTRANDEN VAN DENIA. Het resort heeft prachtige tuinen, zwembaden en een privé parkeerplaats in de parkeergarage. Het object is op de tweede verdieping gelegen, en heeft een gedeeltelijk overdekt terras. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in Denia te beleven, ook voor het hele jaar!


more: 2 bedroom Appartement for sale in Denia...

3 bedroom Appartement for sale in Denia - Reference: E9420 155.000€

Regio Denia, APPARTEMENT MET FANTASTISCH UITZICHT OP 5 MINUTEN LOOPAFSTAND VAN HET PRACHTIGE ZANDSTRAND. Deze appartementen, zeer luxe gebouwd, bevinden zich op een meer dan uitstekende locatie, op wandelafstand van het strand. Het appartement is uitgevoerd met airco warm en koud, een Italiaanse keuken, ruim terras en een gemeenschappelijk zwembad.


more: 3 bedroom Appartement for sale in Denia...


Previous123