Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Appartement kopen Denia

Appartement kopen Denia is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het gezellige stadscentum, met als hoofdwinkelstraat de “Marques de Campo”, biedt u alles wat u zich kunt wensen, leuke restaurants, terrasjes, en volop winkels.

Op de Plaza de Constitucion vindt u een prachtige zeventiendeeeuwse kerk.Onderstaand vindt u een selectie van appartement kopen Denia

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9187 105.000€

Zone Denia, La Sella, zeer mooi appartement op de 1e verdieping, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9362 109.950€

La Sella golf, Denia. Zeer mooi appartement op de begane grond, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9424 110.000€

Regio Denia, El Vergel. 2 slaapkamers, 1 badkamer. Een appartement op de begane grond, met een gemeenschappelijke tuin en zwembad. Op loopafstand van het strand, supermarkt en restaurants en 3 minuten van het dorpscentrum. In perfecte conditie om morgen al van het Spaanse leven te gaan genieten... Met een ruim terras. Een bezichtiging is zeer aan te raden!


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9341 135.000€

Regio Denia, OP SLECHTS 3 MINUTEN VAN HET ZANDSTRAND, appartement op de begane grond. Dit meer dan interessante appartement op de BG, is gelegen in een klein residentieel complex, met eigen parkeerplaats, tuin en gemeenschappelijk zwembad, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een keurige wooneetkamer, complete keuken en fijn terras met goede zonligging en mooi uitzicht richting de Segaria. Een ideaal object voor vakantie of het hele jaar door, in een ideale woonomgeving!


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9416 139.900€

Denia, AANBIEDING!! APPARTAMENT OP DE BEGANE GROND TE KOOP NABIJ HET STRAND EN BOULEVARD. Appartament met 2 slaapkamers, op ca. 500m van het strand en het centrum van Denia gelegen. Een uitstekende ligging, op wandelafstand van restaurants, bars en supermarkt. In het resort: grote gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijk zwembad.


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9177 145.000€

DENIA, PRACHTIG APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS. Dit prachtige appartement, gebouwd in 2008 LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE AFSTAND VAN DE ZANDSTRANDEN VAN DENIA. Het resort heeft prachtige tuinen, zwembaden en een privé parkeerplaats in de parkeergarage. Het object is op de tweede verdieping gelegen, en heeft een gedeeltelijk overdekt terras. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in Denia te beleven, ook voor het hele jaar!


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

3 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9420 155.000€

Regio Denia, APPARTEMENT MET FANTASTISCH UITZICHT OP 5 MINUTEN LOOPAFSTAND VAN HET PRACHTIGE ZANDSTRAND. Deze appartementen, zeer luxe gebouwd, bevinden zich op een meer dan uitstekende locatie, op wandelafstand van het strand. Het appartement is uitgevoerd met airco warm en koud, een Italiaanse keuken, ruim terras en een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Appartement kopen Denia...

3 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9440 155.000€

Nieuw in ons aanbod! Een zeer attractief appartement op de eerste verdieping in het dorpscentrum van Els Poblets, Met 3 slaapkamers, en een ligging in de directe nabijheid van restaurants en de supermarkt, is dit appartement ideaal voor uw vakanties of het hele jaar onder de Spaanse zon! Een prima aanbod!


meer: 3 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9255 157.900€

DENIA, PRACHTIG APPARTEMENT, 2 SLAAPKAMERS. Dit prachtig appartement, recent (2004) LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE AFSTAND VAN HET CENTRUM EN DE ZANDSTRANDEN VAN DENIA. Het resort: met prachtige tuinen, zwembaden, privé parkeerplaats en 24 uurs bewakingsdienst. Het object is op de 1e verdieping gelegen (met lift), en heeft een overdekt terras met mooie uitzichten. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in Denia te beleven, en zeer geschikt voor de hele familie, ook voor het hele jaar!


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9336 165.000€

500m VANAF HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte appartementen met 2 of 3 slaapkamers!. Geheel nieuw. In een moderne resort en direct aan het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, en het appartement is absoluut topklasse met 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Een speciaal aanbod! Prijs is exclusief parkeerplaats.


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...