Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Appartement kopen Denia

Appartement kopen Denia is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het gezellige stadscentum, met als hoofdwinkelstraat de “Marques de Campo”, biedt u alles wat u zich kunt wensen, leuke restaurants, terrasjes, en volop winkels.

Op de Plaza de Constitucion vindt u een prachtige zeventiendeeeuwse kerk.Onderstaand vindt u een selectie van appartement kopen Denia

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9187 105.000€

Zone Denia, La Sella, zeer mooi appartement op de 1e verdieping, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E8924 105.000€

La Sella golf, Denia. Zeer mooi appartement op de 1e verdieping, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, zeer mooie gemeenschappelijke zone. Het appartement is in zeer goede staat en is gelegen in de zone bekend als "La Sella." Perfect om te gebruiken als vakantieappartement, verhuur of voor lange perioden. Een zeer goede investering.


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9162 119.000€

Regio Denia, OP SLECHTS 3 MINUTEN VAN HET ZANDSTRAND, appartement op de begane grond. Dit meer dan interessante appartement op de BG, is gelegen in een klein residentieel complex, met parking, tuin en gemeenschappelijk zwembad, 2 slaapkamers, 1 badkamer, een keurige wooneetkamer, complete keuken en fijn overdekt terras met goede zonligging en mooi uitzicht richting de Segaria. Een ideaal object voor vakantie of het hele jaar door, in een ideale woonomgeving!


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9177 145.000€

DENIA, PRACHTIG APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS. Dit prachtige appartement, gebouwd in 2008 LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE AFSTAND VAN DE ZANDSTRANDEN VAN DENIA. Het resort heeft prachtige tuinen, zwembaden en een privé parkeerplaats in de parkeergarage. Het object is op de tweede verdieping gelegen, en heeft een gedeeltelijk overdekt terras. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in Denia te beleven, ook voor het hele jaar!


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9255 157.900€

DENIA, PRACHTIG APPARTEMENT, 2 SLAAPKAMERS. Dit prachtig appartement, recent (2004) LIGT OP EEN KORT WANDELINGETJE AFSTAND VAN HET CENTRUM EN DE ZANDSTRANDEN VAN DENIA. Het resort: met prachtige tuinen, zwembaden, privé parkeerplaats en 24 uurs bewakingsdienst. Het object is op de 1e verdieping gelegen (met lift), en heeft een overdekt terras met mooie uitzichten. Een prachtobject om onvergetelijke verblijven in Denia te beleven, en zeer geschikt voor de hele familie, ook voor het hele jaar!


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9336 165.000€

500m VANAF HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte appartementen met 2 of 3 slaapkamers!. Geheel nieuw. In een moderne resort en direct aan het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, en het appartement is absoluut topklasse met 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Een speciaal aanbod! Prijs is exclusief parkeerplaats.


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

2 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9205 169.000€

Een perfect appartement (BG) met 2 slaapkamers, OP 500M VAN HET STRAND, RESTAURANTS, SUPERMARKT EN BARS. In een modern resort en direct aan het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, en het appartement is absoluut topklasse met 2 slaapkamers. Met een heerlijk overdekt terras en perfecte uitzichten... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Een speciaal aanbod. Prijs inclusief parkeerplaats en meubels.


meer: 2 slaapkamer Appartement kopen Denia...

3 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9219 170.000€

500m VANAF HET ZANDSTRAND GELEGEN, perfecte appartementen met 2 of 3 slaapkamers!. Geheel nieuw. In een moderne resort en direct aan het beste zandstrand van Denia. Een zeer rustige ligging in een luxe omgeving, en het appartement is absoluut topklasse met 3 slaapkamers op de 1e verdieping. Met een heerlijk overdekt terras en PERFECTE UITZICHTEN... Een ideale stek om weg te dromen, en absoluut 365 dagen per jaar optimaal te genieten. Een speciaal aanbod! Prijs is exclusief parkeerplaats.


meer: 3 slaapkamer Appartement kopen Denia...

3 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E8920 225.000€

Denia, op slechts 2 wandelminuten van de Club Nautico gelegen, een mooi appartement op de 4e verdieping van een recent gebouwd appartementencomplex. De woning biedt mooi uitzicht op zee, het havengebied en de historische stad Denia. Het beschikt over 3 ruime slaapkamers (één met en suite badkamer), een ruime keuken met kleine wasruimte, woon-eetkamer en een overdekt terras met zicht op zee en haven. Deze woning is een ideale optie om het hele jaar door te genieten van het Spaanse leven in Denia.


meer: 3 slaapkamer Appartement kopen Denia...

3 slaapkamer Appartement kopen Denia - Referentie: E9266 268.000€

EERSTE STRANDLIJN, APPARTEMENT MET ZEEZICHT. Appartement met drie verdiepingen, direct aan zee gelegen, met een perfect uitzicht vanuit alle hoeken. Een zeer interessant aanbod!


meer: 3 slaapkamer Appartement kopen Denia...