Duik in de wondere wereld van Mundomar Benidorm het befaamde dierenpark voor exotische en zeedieren

Mundomar Benidorm dat is gelegen aan het zonovergoten strand van Costa Blanca, is geen gewoon dierenpark voor exotische en zeedieren. Het is een fascinerend domein waar natuur, educatie en entertainment naadloos in elkaar overgaan.

Een wereld vol waterattracties

Het belangrijkste doel van Mundomar Benidorm is de promotie van de grootsheid van het zeeleven. Gelijk als u het park binnengaat, wordt u begroet door een symfonie van geluiden van exotische vogels en wordt u overweldigd door het weelderig groen. Dit vormt het decor voor een indrukwekkende reis door de wereld van de wonderen der zee.

Dolfijnen en zeeleeuwen 

Het beroemdst in Mundomar zijn ongetwijfeld de betoverende dolfijnen en zeeleeuwen. Het park biedt spannende en educatieve shows met deze bijzondere dieren. Deze presentaties laten zien hoe intelligent en behendig deze zeezoogdieren zijn en benadrukken het belang van hun bescherming.

Vogelavonturen

Mundomar is bovendien de thuisbasis van een groot aantal tropische vogels uit de hele wereld. Ze schitteren door de prachtige kleuren van hun veren en het betoverende gezang waardoor u zich in een tropisch paradijs waant. U kunt sommige van deze gevederde vrienden zelfs van dichtbij bekijken tijdens speciale demonstaties.

De Flamingo Lagoon

Het park is beroemd vanwege de opvallende Flamingo Lagoon. De gracieuze en elegante roze vogels betoveren menig bezoeker. Observatie van deze schoonheden in hun serene habitat is een rustgevende en onvergetelijke ervaring.

Educatieve ervaringen

Mundomar Benidorm is meer dan alleen entertainment; het is een centrum voor educatie en natuurbehoud. Het park biedt informatieve presentaties en interactieve tentoonstellingen die het bewustzijn vergroten over de zee- en vogelsoorten die in het park leven. Dit maakt het een uitstekende bestemming voor gezinnen en schoolgroepen die plezier en leren willen combineren.

Plan uw bezoek

Mundomar Benidorm verwelkomt gasten van het vroege voorjaar tot het late najaar, zodat er voldoende gelegenheid is om het park te bezoeken. Om het beste uit uw bezoek te halen, is het verstandig om vooraf online kaartjes te kopen. Dit bespaart niet alleen tijd maar levert vaak korting op.

Het park biedt ook een uitgebreid servicepakket zoals eetgelegenheden en cadeauwinkels waar u souvenirs kunt vinden ter herinnering aan uw bezoek.

Natuurbehoud

Het park Mundomar Benidorm zet zich in voor natuurbehoud. Door het park te bezoeken trakteert u zichzelf niet alleen op een onvergetelijke ervaring maar draagt u ook bij aan het welzijn van de dieren waar men voor zorgt. Mundomar neemt actief deel aan fokprogramma's en voert onderzoek ter bescherming van bedreigde diersoorten uit.

Kortom, Mundomar Benidorm is een plek waar de magie van het onderwater- en vogelleven heerst. Het is een bestemming waar educatie, entertainment en natuurbehoud naadloos in elkaar overgaan. Bent u een natuurliefhebber of maakt u deel uit van een gezin op zoek naar avontuur, wilt u wellicht de wonderen van het dierenrijk zien, dan zou Mundomar Benidorm bovenaan uw reislijst moeten staan. Het is een gebied waar de schoonheid van de wondere wereld van de natuur volledig tot zijn recht komt. Hier een dag doorbrengen brengt u zeker dierbare herinneringen en een diepe waardering voor de diverse en prachtige bewoners van onze planeet.