Dutch English Spanish German Dutch Swiss Czech

Huis kopen denia

De stad Denia is oorspronkelijk gesticht door de Romeinen, en heeft meer dan 20 km zanstrand om van te genieten. Er zijn ook tal van rotspartijen en grotten, ideaal voor duikers.

Als u van watersport houd, kunt u zich in Denia volop uitleven! Van zeilen, windsurfing, kiteboarden, waterskiën, tot duiken.

Er zijn honderden, restaurants en fijne tapas bars in de directe omgeving.

2 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9088 125.000€

Oliva, VILLA MET PRACHTIG PANORAMISCH ZEE EN BERGZICHT, 2 slaapkamers. Een interessant object in een landelijke setting, met 2 slaapkamers, een wooneetkamer, 1 badkamer, keuken en grote terrassen. Een attractieve villa met een exterieur om van te genieten!


meer: 2 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9189 134.000€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 195 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging). Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9191 137.500€

Vrijstaande op het zuiden gelegen villa, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 243m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht op zee en over de vallei vanaf het balkon (zuidligging), dit thuis is ideaal voor het hele jaar. Met een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9150 142.000€

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 376 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging).


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9053 145.000€

VRIJSTAANDE VILLA MET UITZICHT OP BERGEN EN EEN BEETJE OP ZEE, bouwjaar 2006. Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen (hoekgrondstuk). Een perfect object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9210 149.000€

Vrijstaande OP HET ZUIDEN GELEGEN VILLA, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, met een privé perceel van 220 m2, is in perfecte condities. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime wooneetkamer, vele terrassen en een gemeenschappelijk zwembad.


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9072 157.500€

Vrijstaande villa op hoek grondstuk, MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE VALLEI, 3 slaapkamers, 2 badkamers. Deze vrijstaande villa, gebouwd op een perceel van 315 m2, is in perfecte conditie. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime wooneetkamer + vele terrassen met prachtig uitzicht over de vallei (zuidligging).


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9130 159.000€

Regio Denia, nieuw project. Een attractief project met vrijstaande en geschakelde woningen, modern design en zeer interessante bouwtechnische afwerking. Deze woningen kunnen zowel als vakantiewoning maar ook voor permanente bewoning gebruikt worden. Met een gemeenschappelijk zwembad en perceel voor privé gebruik. Omgeving: vlak en residentieel, op 600 meter van het strand en met alle services in de nabijheid. Bouw is reeds gestart, oplevering in juli 2018. Reserveer nu uw bezichtigingsafspraak


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9198 159.000€

Vrijstaande villa MET SUPER ZEEZICHT op royaal hoekgrondstuk, bouwjaar 2007, 3 slaapkamers, Deze moderne vrijstaande villa is in een rustige woonwijk gelegen, en heeft de beschikking over 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot gemeenschappelijk zwembad, ruime terrassen en een super uitzicht! Een super object als investering voor verhuur, of om er uiteraard zelf van te genieten! Een bezichtiging is aanbevelenswaardig!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...

3 slaapkamer Huis Kopen Denia - Referentie: E9104 165.000€

KOOPJE! VILLA MET FANTASTISCH PANORAMISCH UITZICHT OP DE VALLEI EN DE ZEE, 3 slaapkamers, 3 badkamers. Deze prachtige villa, perfect onderhouden en in traditionele stijl, biedt een zeer rustige ligging en adembenemende vergezichten (zee en natuurpark). De villa zelf is perfect ingedeeld, met een ruime living en terrassen, vanwaar immer weer van originele vergezichten genoten kan worden. Kortom een droomvilla!


meer: 3 slaapkamer Huis Kopen Denia...